Datum: 08-12-2021 - 12:01

   

14
nov
'21
Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV genomineerd voor De Sterkste Schakel 2022.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV genomineerd voor De Sterkste Schakel 2022.

De Sterkste Schakel Trofee is de Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. De verkiezing geeft de onderneming die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. En dat is niet meer dan terecht. De genomineerde klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af...

van nominatie tot de Grande Finale. De Sterkste Schakel voor 2022 kent diverse categorieën waaronder Bouw, Installatie en Techniek. Van Egmond Bouw en Montagebedrijf BV (Pletterij 32 Gravendam) is onlangs genomineerd voor deze trofee. Helaas is het nog niet mogelijk om nu al uw stem voor de publieksprijs uit te brengen op een van de bedrijven. U wordt hier later via BON over geïnformeerd.

Doelstelling Sterkste Schakel.
Met het uitreiken van de prijs stelt het comité van de Sterkste Schakel zich ten doel: om bekendheid te geven aan de belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Rijnlandse economie en het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat in de regio te benadrukken. Ondernemingen worden beloond voor goed klantgerichte ondernemerschap.

Foto's PR.