Datum: 08-12-2021 - 10:41

   

14
nov
'21
Inschrijving huurwoningen/appartementen BOE BOL BOE 15 november van start in Noordwijkerhout.
Geschreven door Woningstichting Sint Antonius van Padua

Inschrijving huurwoningen/appartementen BOE BOL BOE 15 november van start.

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het bouwplan BOE BOL BOE van opdrachtgever Woningstichting Sint Antonius van Padua aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout. Het plan bestaat uit 24 rug-aan-rug woningen in twee blokken en 21 appartementen. De naam BOE BOL BOE verwijst naar de historische bebouwing van boerderijen (BOE) en bollenschuren (BOL) op die plaats. Het ontwerp heeft ook...

een aantal elementen in zich van deze karakteristieke bouwstijlen. De oplevering van het project staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022. De gemeente Noordwijk neemt het woonrijp maken voor haar rekening, dit zal rond de oplevering van de woningen gereed zijn. De rug-aan-rug woningen zijn driekamerwoningen en bestaan uit een begane grond en een kap.

De woningen zijn rug-aan-rug geschakeld en hebben daardoor alleen een kleine voortuin met een terras. De appartementen zijn twee- en driekamerwoningen en gesitueerd in een woongebouw van 3 bouwlagen (begane grond, 1e en 2e verdieping). De appartementen op de begane grond beschikken over een terras, die op de verdiepingen hebben een loggia.

De woningen en appartementen zijn energiezuinig en hebben geen gasaansluiting. De warmte die nodig is om de huizen te verwarmen en voor warm water worden middels bronnen uit de bodem gehaald. De aanvangshuurprijs van de woningen is bepaald op € 633,25.

Woningstichting Sint Antonius van Padua geeft in onderstaande advertentie aan dat vanaf maandag 15 november 08.00 uur de woningen op de Schippersvaartweg, worden aangeboden via www.hureninhollandrijnland.nl en dat men zich kan inschrijven voor een woning. Hieronder kunt u de advertentie van Padua bekijken.