Datum: 08-12-2021 - 10:30

   

13
nov
'21
Oproep voor reünie 100-jarige Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Reünie Sjaan en Prinsbekendmakingen Tulpkabouters en Keiebijters afgelast door nieuwe coronamaatregelen.

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november, waarin nieuwe coronamaatregelen werden aangekondigd, zijn van drie verenigingen activiteiten afgelast. Bericht reünie St. Jeanne d'Arc: Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november hebben we helaas moeten besluiten om de reünie 13 november uit te stellen. Wij vinden dit ontzettend jammer. We hadden ons er...

enorm op verheugd om elkaar weer te kunnen spreken. Echter, wij vinden het als vereniging ook onze verantwoordelijkheid om in te staan voor de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers. Daarnaast maken de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd het voor ons onmogelijk om de reünie te kunnen vieren op de manier zoals wij dat willen. Het is voor ons ook een enorme teleurstelling.

Wij troosten ons met de gedachte dat u in grote getale hebben gereageerd op onze oproep. We hopen dat het enthousiasme om elkaar weer te ontmoeten de komende tijd levend blijft. We gaan op zoek naar een geschikte datum en zullen u daar uiteraard zo spoedig mogelijk over berichten. Natuurlijk hopen we ook dan weer op vele enthousiaste reacties.

Afgelast Prinsbekendmaking Carnavalsvereniging de Tulpkabouters.
We hadden gehoopt dat we dit bericht niet hoefde te plaatsen!! Maar zoals iedereen vrijdagavond heeft kunnen zien, zijn de coronaregels dusdanig aangescherpt dat we helaas de Prinsenbekendmaking van zaterdagavond 13 november moeten cancelen. Wij hopen dat we snel weer iets kunnen organiseren!! Houd onze socials in de gaten en mis niks!!

Afgelast Prinsbekendmaking Carnavalsvereniging de Keiebijters:
Naar aanleiding van de persconferentie waarin strengere maatregelen zijn afgekondigd, zijn wij als vereniging genoodzaakt om met pijn in ons carnavalshart onze Prinsbekendmaking van komende zondag 14 november uit te stellen.

Toch gaan wij dit weekend afscheid nemen van onze Prins Nounours en zijn Prinses Curiosa en zal er via onze website en social media een nieuw prinsenpaar bekend worden gemaakt. Zodra de maatregelen weer versoepelen organiseren wij een feestmiddag zodat u het nieuwe prinsenpaar kunt ontmoeten.