Datum: 08-12-2021 - 09:47

   

12
nov
'21
Fietser gewond na val op de autorijbaan van de Gooweg in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Fietser gewond na val op de autorijbaan van de Gooweg. (foto's)

De Gooweg in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag in beide richtingen tijdelijk afgesloten geweest na een ongeval. Een fietser reed over de autobaan in plaats van op het fietspad en schrok van een naderende auto. De fietser wilde uitwijken naar de tegengestelde rijbaan maar zag hierbij de middengeleider over het hoofd. Het slachtoffer maakte een harde val en raakte daarbij gewond....

Omstanders boden hulp en belde 112. De ambulancedienst kon het slachtoffer in de eerste instantie moeilijk bereiken. Door de uitloop van een feestavond in Leeuwenhorst was er veel volk op de been. De fietsers gingen niet goed opzij om de ambulance doorgang te geven. Met sirenes en de blauwe zwaailampen aan, werd er zich een weg gemaakt door de grote groep.

Ook werd iedereen verzocht te vertrekken om de hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. De Gooweg werd in beide richtingen enige tijd afgesloten en het verkeer moest omrijden. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Foto's Flashlight Fotografie.