Datum: 19-08-2022 - 04:39
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
12
nov
'21
Prins Jubel & Prinses Emerald het 55ste jubileum Prinsenpaar der Babyfaaten in Noordwijkerhout en Kokkerhout.
Geschreven door De Babyfaaten

Prins Jubel & Prinses Emerald het 55ste jubileum Prinsenpaar der Babyfaaten. (update foto's)

Na helaas een coronapauze van een jaar kon er vandaag op 11 november toch weer een Prinsbekendmaking gevierd worden door de Kaninefaaten en Babyfaaten. Er moest, ook weer helaas, van locatie uitgeweken worden door de vernietigende brand die de sporthal van De Schelft trof op 14 november 2020. De carnavalsvereniging vond gelukkig een prima onderdak in de grote zaal bij NH Leeuwenhorst....

Er mochten door de coronamaatregelen wel minder toegangskaarten verkocht worden, maar dat maakten het er toch niet minder gezellig op in de sfeervolle aangeklede zaal in Leeuwenhorst.

Iets vroeger dan normaal, in verband met de vervroegde coronasluiting van 00.00 uur, werd op het podium om 20.11 uur afscheid genomen van Prins Simba’” (Bastiaan Lut) en Prinses Prinses Nala (Rosalie Immerzeel) het 53ste Prinsenpaar der Babyfaaten.

Zij kunnen terugkijken op een uitermate geweldig carnavalsjaar van 2019/2020 in Kokkerhout, dat is natuurlijk door het coronajaar wel al weer bijna twee jaar geleden. Daarna werd er met een leuke stunt, het 55ste jubilerende Prinsenpaar der Babyfaaten bekend gemaakt...

Prins Jubel  en Prinses Emerald

Prins Jubel heet in het echte leven Niels Duivenvoorde. Prinses Emerald luistert normaliter naar de naam Noortje van den Burg. Zij zullen in dit jubileumjaar van 5x11 worden bijgestaan door hun adjudanten Ferry van der Berg, Jo Hachmang, Luuk van den Berg en Bram Aartman.

Tot ziens bij de carnavalsfeesten van de jubilerende Babyfaaten!

Foto PR. Later volgen de BON-foto's van de bekendmaking.