Datum: 27-11-2021 - 00:02
06
nov
'21
Auto rijdt drie palen uit de Victoriberg, bestuurder na achtervolging aangehouden. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Auto rijdt drie palen uit de Victoriberg, bestuurder na achtervolging aangehouden. (foto's)

Zaterdagavond rond de klok 19.30 uur kregen de bewoners van de Victoriberg, tegenover het transportbedrijf Meeuwenoord, de schrik van hun leven. Een blauwe BMW met buitenlandskenteken kwam met hoge snelheid, vanuit de richting van de Herenweg, door de bocht van de Victoriberg en ramde naast de magazijningang van de Albert Heijn drie beschermpalen uit de straat/stoep. Blijkbaar was de snelheid....

van de auto zo hoog dat de palen door de klap, aan de overkant van de weg voorbij de poortingang van Meeuwenoord terecht kwamen. De BMW kon ondanks de flinke aanrijding toch nog doorrijden en ging er vandoor richting Victoriberg/Gooweg. De redactie van BON was net zijn hondje aan het uitlaten toen hij een tip kreeg van het gebeuren en wandelde naar de Victoriberg.

Daar aangekomen kwam net ook de gealarmeerde politie ter plaatse. Op datzelfde moment kwam er ook een auto langsrijden en toen gaven de bewoners bij de politie aan dat dit de bewuste auto was die de palen eruit had gereden. Na het zien van de politie ging de BMW er vandoor richting de Herenweg.

De politieagenten sprongen in de auto en gingen in de achtervolging (zie foto's) en een paar minuten later kwam er ook nog een motoragent zijn collega's bijstaan. Zojuist is ook duidelijk geworden dat de blauwe BMW staande gehouden kon worden. De bestuurder en de andere inzittenden konden worden aangehouden.

Gelukkig was er niemand op dat moment ter plaatse op straat toen het gebeuren plaatsvond met de rondvliegende palen en ook de woningen liepen geen schade op. Later wellicht nog politie update. 

Foto's mobiel BON.