07
nov
'21
Beweegtuin brengt Noordwijkerhout (gratis) in beweging.
Geschreven door Marja Maaijen

Officiële opening van eerste beweegtuin in Noordwijkerhout.

Op donderdag 11 november a.s. zal om 13:00 uur de beweegtuin aan Pilarenlaan 4 officieel in gebruik worden genomen. De wethouders Dennis Salman en Sjaak van den Berg zullen de beweegtuin openen. Verder zijn op dat moment de officiële partners aanwezig om deze beweegtuin te promoten voor alle inwoners van Noordwijkerhout. Elke maandag morgen van 10.00 uur t/m 11.00 uur, is er bij deze beweegtuin...

aan de Pilarenlaan 4 een sportles onder begeleiding van de Buurtsportcoach van Sportbedrijf Noordwijk. Deze wekelijkse sportles is bedoeld voor de oudere inwoners van de gemeente Noordwijk van 50 jaar en ouder.

Tijdens deze sportles, zullen er op een laagdrempelige wijze oefeningen worden aangeboden op gebied van balans, spierversterking, lenigheid en samenwerking. Naast de wekelijkse sportles onder begeleiding, is de beweegtuin 7 dagen per week open voor iedereen op eigen initiatief!

Officiële partners beweegtuin zijn: Fysiopraktijk Meiland, Fysiopraktijk Lünnemann, Sportakkoord voor meer en beter bewegen, Buurtsportcoaches en Marja Maaijen initiatiefnemer beweegtuin.

Foto PR.