Datum: 23-01-2022 - 06:42

06
nov
'21
Bewust in de Bieb: lezing Brainpower!
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bewust in de Bieb: lezing Brainpower!

Kindervoedingscoach & ADHD natuurlijk expert Anneke Hoek geeft op vrijdag 19 november van 9.30-11.00 uur een lezing in de Bibliotheek in Noordwijkerhout tijdens Bewust in de Bieb. Tijdens de lezing laat ze zien hoe de eerste stappen gezet kunnen worden naar een betere gezondheid. Om ons heen zien we steeds meer volwassenen en kinderen die zich niet 'fijn voelen'. Volwassenen met burn-out, depressie...

en allerlei lichamelijke klachten. En ook steeds meer kinderen met depressieve gevoelens, gedrags- of concentratieproblematiek. Gevangen in gewoonten en patronen die soms maar moeilijk te doorbreken zijn.

Ons brein speelt hierin een enorm belangrijke rol. Je kunt het zien als een krachtig instrument. En wanneer er goed voor wordt gezorgd, met de juiste voeding en lifestyle, brengt het mooie inzichten en meer rust in hoofd en lijf.

Kaarten voor deze lezing zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl en kosten € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden. 

Bewust in de bieb
Bewust in de bieb is een reeks interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

Praktische informatie
Bewust in de bieb: Brainpower!
Datum: 19 november
Tijd: 9.30-11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Kosten: € 2,50 leden | € 3,50 niet-leden
www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Foto PR.