Datum: 05-12-2021 - 03:28

   

26
okt
'21
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café Noordwijkerhout / Teylingen

Alzheimer Café in Munnekeweij thema: Juridische zaken bij dementie.

Op maandagavond 8 november vindt het volgende Alzheimercafé Noordwijkerhout/Teylingen plaats in Munnekeweij in Noordwijkerhout. Ook op juridisch gebied verandert er bij de diagnose dementie het een en ander. Het is verstandig om een aantal zaken daarom vooraf (of vlak na het stellen van de diagnose) vast te laten leggen bij de notaris. Onderwerpen die deze avond (onder andere) aan bod zullen komen...

 

• Wat moet er geregeld worden vóór de ziekte en wat kan nog tijdens?
• Wat is het verschil tussen wils- en handelingsbekwaamheid?
• Wat is een levenstestament en waarom is het belangrijk dit op te laten stellen?
• Wie mag er over de bankrekening beschikken?
• Wat is het verschil tussen mentorschap, bewindvoering en curatele? 

Deze avond komt notaris mr. J. Kroes hier uitleg over geven. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van uw eigen vragen.

Het Alzheimer café Noordwijkerhout/Teylingen is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. 

Adres: Woonzorgcentrum Munnekeweij, Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: Mevrouw W. van der Kwaak, tel 06 46033996, bereikbaar op woensdag 3 november tussen 17.00 en 18.00 uur.