Datum: 31-03-2023 - 17:30
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

31
okt
'21
Meer dan 400 vogels ingeschreven voor 63e Onderlinge tentoonstelling van De Kolibri in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Meer dan 400 vogels ingeschreven voor 63e Onderlinge tentoonstelling van De Kolibri.

De inschrijving van de vogels is vlotjes verlopen. Het resultaat mag er zijn, want er zijn dit jaar zelfs meer dan 400 vogels op onze onderlinge tentoonstelling ingeschreven. Zoals elk jaar leeft iedere vogelliefhebber toe naar de jaarlijkse tentoonstelling. De in 2021 gekweekte vogels worden vaak aangehouden om op deze show in te zetten. Zeker na het missen van de tentoonstelling vorig jaar, staat iedereen...

in de startblokken voor TT2021. Een tentoonstelling wordt in een paar dagen georganiseerd, maar er gaat al lange tijd aan voorbereiding vooraf. De Kolibri mag zich gelukkig prijzen met een grote groep actieve leden die meehelpen om een prachtig resultaat neer te zetten.

Vogelvereniging De Kolibri nodigt u van harte uit bij de opening en verdere tentoonstelling aanwezig te zijn. Toegang is natuurlijk gratis.

U bent van harte welkom op :
* Vrijdag 05 november TT-opening 20.00 – 22.00 uur
* Zaterdag 06 november Tentoonstelling 10.00 – 18.00 uur
* Zondag 07 november Tentoonstelling 10.00 – 17.00 uur

Locatie Gebouw de Duinklievers, Wagenmakerswerf 4 (nabij Marktplein) te Noordwijkerhout. Borden zullen worden geplaatst om u de weg te wijzen naar de mooiste vogelshow van de Bollenstreek.

In verband met de corona-maatregelen zullen we bij binnenkomst wel controleren op vaccinatie of recent testbewijs. U kunt ook informatie over ons en de tentoonstelling vinden op onze website www.dekolibri.com 

Foto BON: tentoonstelling 2019.