Datum: 05-12-2021 - 02:22

   

25
okt
'21
Doe mee met de Harpe Davids in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids

Kom muziek maken bij muziekvereniging de Harpe Davids.

Vlogster Julia vertelt hoe het is om bij muziekvereniging de Harpe Davids muzieklessen te volgen. Vanaf 7 jaar oud kan je op AMV les bij de Harpe Davids. AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Je leert hier noten lezen, ritmiek, blokfluiten, samen muziek maken en ook andere instrumenten komen aan bod. Vanaf 8 of 9 jaar kan je op muziekles met een muziekinstrument wat in ons orkest speelt...

zoals de dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, trombone, bariton of slagwerk. Wanneer je docent vindt dat je er klaar voor bent, kun je in het leerlingenorkest gaan spelen. En heb je daar genoeg ervaring? Dan kun je mee spelen in het "grote" orkest.

Wil jij ook op muziekles bij de Harpe Davids? Of speel je al een instrument en lijkt het je leuk om bij de Harpe Davids te spelen? Mail dan naar Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg nu de Harpe Davids! Kijk op de website www.harpedavidsnwh.nl Hier vind je alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.

Of volg ons op social media:
YouTube: Harpe Davids
Instagram: @harpedavids_noordwijkerhout
Facebook: https://www.facebook.com/harpedavidsnwh
Vlog: https://youtu.be/2dujyccnBG8 (zie hieronder)

Foto PR.