23
okt
'21
Popkoor Bloom in de startblokken in Noordwijk - Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom

Popkoor Bloom gaat los.

Twee bruisende theaterconcerten in de Muze met medewerking van twee dansstudio’s en een combo is één ding. Dat je als koorzanger bij elk lied meer dan eens van plek wisselt is even wennen en vooral veel en vaak oefenen. De zangers van Bloom zijn gewend om zonder bladmuziek te zingen en kennen alle teksten uit het hoofd, maar de lat ligt nu flink hoog door, speciaal voor de voorstelling, samen te werken...

met regisseur Margreet Osinga. En deze dame laat de koorleden letterlijk en figuurlijk alle hoeken van het toneel zien. Een vooropgezet plan, want de titel van de voorstelling is immers “Vrijheid: Niet te stoppen!”.

Stoppen?
De dansscholen Jolein uit Haarlem en Total Move uit Sassenheim werken mee met 4 groepen dansers uit verschillende disciplines. Van klassiek tot modern. Allemaal dansers die elke les zeer gedreven doorpakken en lekker hoog in energie zitten. Bruisend en “Vrij” dus.

Voeg daar nog percussie, gitaren, blaasinstrumenten en een vleugel aan toe en Bloom en haar gasten gaan los! De vraag is, zijn ze nog wel te stoppen? Ze denken zelf van niet! U kan erbij zijn en het ervaren op 27 en 28 november aanstaande!

Kaarten
Popkoor Bloom “Vrijheid: Niet te stoppen!” Theater de Muze, Noordwijk. Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout en De Muze. Zaterdag 27 november aanvang 20.00 uur. Zondag 28 november aanvang 14.00 uur. Reeds gekochte kaarten van 14 en 15 maart 2020 zijn geldig.

Vacatures
Bloom heeft vacatures in de bas en tenor partij. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR.