Datum: 09-12-2021 - 05:34

   

18
okt
'21
Beweegtuin brengt Noordwijkerhout (gratis) in beweging.
Geschreven door Bart Duivenvoorden / Marja Maaijen

Buurtsportcoach geeft 25 oktober eerste sportles in de nieuwe Beweegtuin Noordwijkerhout.

Op maandagmorgen 25 oktober zal van 10.00 uur t/m 11.00 uur de eerste sportles, onder begeleiding van de buurtsportcoach van Sportbedrijf Noordwijk, plaatsvinden in de nieuwe Beweegtuin aan de Parnassialaan/Pilarenlaan in Noordwijkerhout. Deze wekelijkse sportles is bedoeld voor de oudere inwoners van de gemeente Noordwijk van 50 jaar en ouder. Tijdens deze sportles, zullen er...

op een laagdrempelige wijze oefeningen worden aangeboden op gebied van balans, spierversterking, lenigheid en samenwerking. Naast de wekelijkse sportles onder begeleiding, is de beweegtuin 7 dagen per week open voor iedereen op eigen initiatief!

Officiële opening Beweegtuin. 
Op donderdag 11 november om 13.00 uur, zal de beweegtuin officieel worden geopend door wethouders Dennis Salman en Sjaak van den Berg. Tijdens de feestelijke opening zal er ook een beweegles onder begeleiding van de buurtsportcoaches worden uitgevoerd. Heeft u vragen over deelname aan de beweeg les op maandagmorgen, stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met sportieve groet,

Bart Duivenvoorden
Buurtsportcoach gemeente Noordwijk

Marja Maaijen
Initiatiefnemer bewegen in Noordwijkerhout

Foto PR.