16
okt
'21
Evi Aartman en haar Leidse medestudenten zamelen geld in via ‘Bieden voor beter onderwijs in Ghana’.
Geschreven door Evenementenbureau Sparks

Evi Aartman en haar Leidse medestudenten zamelen geld in via ‘Bieden voor beter onderwijs in Ghana’.

Evenementenbureau Sparks en goede doelen organisatie Edukans organiseren op zondag 31 oktober 2021 een online evenement om geld in te zamelen voor beter onderwijs in Ghana. Met de opbrengst worden duurzame Correctbooks aangeschaft (schriften met uitwisbare inktpennen), waar basisschoolkinderen in Ghana beter mee kunnen leren en oefenen. Het onderwijs in Ghana is kritisch...

omdat er niet genoeg geld is om alle kinderen goede scholing te bieden. Edukans is sinds 2002 bezig met allerlei projecten om het onderwijs daar te verbeteren. In samenwerking met Sparks hoopt Edukans op een succesvol online evenement waar veel geld wordt ingezameld, dat in de vorm van Correctbooks naar de kinderen in Ghana gaat.

Programma evenement
De naam van het evenement is ‘Bieden voor beter onderwijs’. Het hoofdonderdeel is een veiling, waar producten als overnachtingen, cadeau- en lunchbonnen beschikbaar zijn. Daarnaast zal Evelien Overbeek, relatiebeheerder bij Edukans, meer vertellen over waar zij zich mee bezig houden en over haar ervaringen met de organisatie. Verder is er nog een loterij waar diverse prijzen te winnen zijn.

Tickets en doneren
Het evenement duurt van 15:00 tot 17:00. Tickets zijn voor € 7,50 beschikbaar en geven toegang tot ‘Bieden voor beter onderwijs’. Sparks verstuurt een week voor het evenement plaatsvindt nog een e-mail met verdere informatie naar de gastenlijst. Doneren is te alle tijde mogelijk. De link naar de ticketverkoop, het donatieplatform en meer informatie staat op de Instagrampagina van @sparks.evenementen.

Over Sparks
Evenementenbureau Sparks is in 2021 opgericht door acht Leidse studenten waaronder Evi Aartman uit Noordwijkerhout en organiseert online en offline evenementen. Sparks werkt voornamelijk samen met goede doelen, non-profitorganisaties en diverse onderwijsinstituten.