Datum: 25-10-2021 - 05:29
14
okt
'21
16 oktober opening Van Nes Huis tijdens 'Oktober Woonmaand' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

16 oktober opening Van Nes Huis tijdens 'Oktober Woonmaand'.

Een maand vol (interieur)inspiratie, dat is de Oktober Woonmaand! De Oktober Woonmaand is dé maand voor design- en interieurliefhebbers en dat vieren wij groots bij Van Nes op de Smelterij 37 Bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout. Op zaterdag 16 oktober openen officieel het Van Nes Huis! In het Van Nes Huis loopt u door de woonkamer, slaapkamer, keuken, het toilet en eigenlijk álles wat u in huis vindt...

Wij zijn er supertrots op! Wilt u erbij zijn op 16 oktober vanaf 10.00 uur? Meld u aan zodat we weten hoeveel mensen er komen. In de nieuwe keuken zullen ook door twee chefs allerlei heerlijke hapjes worden bereid.

Alle bezoekers ontvangen (zolang de voorraad strekt) een UWwoonboek, gesigneerd door onze stylist Lisa, en deze wordt aangeboden door Kuiper Keukenrenovatie, Janssen Elektrotechniek en Van Nes.

De Oktober Woonmaand bij Van Nes is niet compleet zonder een te gekke winactie. De enige hint die we geven is dat het gaat om favorieten van Lisa... Spannend he! Goed om te weten: de winactie verschijnt op het @vannesnl Instagram account.

Lees hier alles over de Oktober Woonmaand. Benieuwd? Alle informatie staat op deze pagina.