Datum: 27-10-2021 - 14:24
12
okt
'21
Kinderopvang Boerderijkids klaar voor de toekomst.
Geschreven door Kinderopvang Boerderijkids

Kinderopvang Boerderijkids klaar voor de toekomst op Landgoed in den Houte.

Landgoed in den Houte is volop in ontwikkeling. Kinderboerderij De Dierenhoeve neemt afscheid van zijn huidige locatie. Ook Kinderopvang Boerderijkids is druk bezig met alle voorbereidingen. Boerderijkids bied vanaf eind 2022 buitengewone kinderopvang op Landgoed in den Houte! Een kleinschalige locatie met drie groepen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en twee groepen buitenschoolse opvang...

voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze bevindt zich in een nieuw gebouw. Dit gebouw delen we met Kinderboerderij De Dierenhoeve op het landgoed. Daar zal een vaste team met veel ervaring passie en liefde voor elk kind vorm geven aan onze buitengewone kinderopvang midden in de natuur. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1.

Sinds afgelopen week staat de website van Boerderijkids online. Neem een kijkje op www.boerderijkids.nl. Hier vind u ook de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief houden we u elk kwartaal op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de realisatie van deze prachtige nieuwe kinderopvang. Kinderopvang De Palmboom uit De Zilk maakt ook deel uit van deze organisatie.