Datum: 27-10-2021 - 16:10
09
okt
'21
'Ga uit je pan' van Vrienden vd Witte Kerk een smakelijke activiteit. (foto's prijsuitreiking)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Ga uit je pan' van Vrienden vd Witte Kerk een smakelijke activiteit. (foto's prijsuitreiking)

De Vrienden van de Witte Kerk zijn na een flinke coronastop terug en kregen lekkere trek en organiseerden daarom de culinaire wedstrijd 'Ga uit je pan!'. De presentatie, prijsuitreiking en verkoop ging zaterdagochtend 9 oktober om 11.15 uur van start en u bent nog tot 15.30 uur in de Witte Kerk welkom om al dat lekkers te kopen (zo lang de voorraad strekt). Er werd vooraf door de Vrienden in de media...

een oproep gedaan aan alle keukenprinsen, koekenbakkers en soepkoninginnen van Noordwijkerhout, om een heerlijke taart, koek, najaarssoep of een andere verleiding te maken.

Een flink aantal lekkernijen werden er ingebracht en een vakkundige jury bestaande drie leraren van de horeca- en voedingsopleiding van de KTS in Voorhout, Arjan Houwaart, Martijn Pompe en Sander Blom beoordeelden de inzendingen.

Er werd door de jury beoordeeld op originaliteit, presentatie en smaak. Uiteindelijk maakten ze drie prijswinnaars bekend en alle andere deelnemers eindigden op een keurige eervolle vierde plaats.

De eerste prijs ging naar Tiny Springer met een chocolade plaatcake met frambozen en glutenvrij (niet aanwezig bij de prijsuitreiking, foto PR later gemaakt).

De 2e prijs was voor Nicole Vink met een Herfstige Pie en de 3e prijs ging naar Mary van Eeden-Geerlings en Tamara van Eeden met een Linzer Torte. 

Later volgt nog een dagverslag van de Vrienden.

Foto's BON.