Datum: 27-10-2021 - 15:40
09
okt
'21
Bewust in de Bieb: Jouw hartsverlangen met Petra Meiburg.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Bewust in de Bieb: Jouw hartsverlangen met Petra Meiburg.

Op vrijdag 15 oktober van 9.30-11.00 uur komt Petra Meiburg spreken in de Bibliotheek van Noordwijkerhout tijdens Bewust in de Bieb. Wil jij ontdekken hoe je kunt leven vanuit je hart? Hoe jij je verlangens vorm kunt geven in jouw leven? In deze workshop gaat Petra samen met deelnemers, door middel van korte praktische oefeningen, meditatie en visualisatie contact maken met het hart...

Hoe is het met jou en je hart? Zijn er belemmeringen waardoor je nu niet het leven leeft waar je naar verlangt? En welke eerste stap kun je nu zetten om steeds meer je hartsverlangen te leven.

De workshop is onder andere geschikt voor diegene die op zoek zijn naar meer balans in het leven, geen energie krijgen van het werk, weinig energie hebben of stress ervaren in hun lijf.

Deelname kost € 2,50 voor leden en € 3,50 voor niet-leden. Opgeven kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier vind je ook meer informatie over de workshop.

Bewust in de bieb is een reeks interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

Praktische informatie
Bewust in de Bieb | Jouw hartsverlangen met Petra Meiburg
Datum: 15 oktober
Tijd: 9.30-11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Kosten: € 2,50 leden | € 3,50 niet-leden
Meer info en aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Foto PR.