Datum: 25-10-2021 - 06:39
05
okt
'21
Marcel en Cees v/d Burg winnaars koppelwedstrijd HSV de Arnoud.
Geschreven door HSV De Arnoud

Marcel en Cees v/d Burg winnaars koppelwedstrijd HSV de Arnoud.

Op zondag 3 oktober was er de afsluitende 5 uurs koppelwedstrijd bij Landsmeer van het verkorte zomerprogramma. Vanwege corona konden we pas de eerste week van juni van start gaan en onze zomercompetitie toch met 7 wedstrijden vissen. Landsmeer het lijkt wel of ze een hekel hebben aan de vissers van de Arnoud, was het vorig jaar al rampzalig qua weer deze ochtend was het niet anders regen en nog eens regen...

maar er kwam nog iets om de hoek kijken we visten in de zijsloot van het NH Kanaal voor sommige vissers was dit een totaal onbekend stuk. Er deden 13 koppels mee aan deze viswedstrijd.

Er waren vissers bij die de vaste stok pakte zoals Marcel en Cees v/d Burg (foto) en die zaten op staart en dat pakte goed uit voor hun met een vangst van 40.460 gram werden ze winnaar van deze wedstrijd.

Nummer 2 waren Arie v/d Burg en Piet ter Veen die 19.480 gram hadden gevangen en nummer 3 waren Marck de Kan en Wim Beekhuizen die 16.160 gram wisten te vangen.

Tot zover het einde van het zomerprogramma 2021 op 16 oktober start de wintercompetitie weer. Meer informatie kunt u vinden op www.dearnoud.nl.

Foto HSV De Arnoud.