Datum: 30-03-2023 - 06:41
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

01
okt
'21
Burgemeester Wendy Verkleij leest voor op Nationale Ouderendag in Munnekeweij in Noordwijkerhout. (foto's+verhaal)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Burgemeester Wendy Verkleij leest voor op Nationale Ouderendag in Munnekeweij. (foto's+verhaal)

Iedere vrijdagochtend wordt er in Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua door vrijwilligers voorgelezen aan ouderen. Ook dit jaar deed Munnekeweij op vrijdag 1 oktober weer mee aan de 9e voorleeslunch op de Nationale Ouderendag. Al jaren wordt er op deze speciale voorleesdag een BNer (Bekende Noordwijkerhouter) gevraagd om een prachtig verhaal voor de ouderen van Noordwijkerhout...

voor te lezen.. Dit jaar viel deze eer te beurt aan burgemeester Wendy Verkleij van de gemeente Noordwijk, die zich na de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk ook een BNer, Bekende Noordwijker(houter), mag noemen.

Zij las, onder het genot van een kopje koffie en met wat lekkers erbij van de plaatselijke bakker, het landelijke verhaal 'Altijd wat' voor van de schrijfster Mensje van Keulen. Klik hier voor het verhaal in PDF.

Het voorlezen door de burgemeester vond plaats in de voorleeskamer van het woonzorgcentrum. Na een jaar van niet kunnen voorlezen door een BN'er vanwege de coronamaatregelen, konden de bewoners dit jaar wel weer volop genieten van het voorlezen van het verhaal.

Munnekeweij is altijd op zoek naar vrijwilligers voor bij het wekelijkse voorlezen. Heeft u nog vragen hierover, kom of bel gerust met Munnekeweij 088-9211400 (Marijke den Elzen).

Foto's BON.