Datum: 24-10-2021 - 20:33
28
sep
'21
De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck.

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website www.coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig. Vind je het lastig om een DigiD aan te vragen en om een Coronabewijs te printen? Volg dan de workshop DigiD & CoronaCheck...

bij de Bibliotheek Bollenstreek. Je leert hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je een geprinte versie van jouw Coronabewijs kan krijgen. Deelname kost € 2,50.

Heb je een technische vraag over de CoronaCheck-app? Kom dan naar een van de gratis Digispreekuren, waar onze digitale vrijwilligers wekelijks klaar staan om je te ondersteunen. Neem een werkende mobiele telefoon mee.

Naast het Digispreekuur heeft de bibliotheek tijdelijk een extra spreekuur: Het Coronabewijs-spreekuur. Tijdens dit gratis spreekuur ondersteunen onze medewerkers met het uitprinten van jouw Coronabewijs.

Heb je geen mobiele telefoon en/of DigiD en wil je dit ook niet? Bel de landelijke helpdesk 0800-1421 voor hulp binnen Nederland of 0247-247247 voor hulp met reizen binnen Europa.

Wil je meer weten? Kom naar de bibliotheek (formulieren beschikbaar). We helpen je graag verder. Meer informatie over de spreekuren en de workshops is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/agenda.

Foto PR.