Datum: 27-10-2021 - 15:41
27
sep
'21
De hoogste tijd voor een feestje! 11-11 met o.a. optreden Samantha Steenwijk in Leeuwenhorst. in Noordwijkerhout en Kokkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De hoogste tijd voor een feestje, 11-11 met o.a. optreden Samantha Steenwijk in Leeuwenhorst.

De RIVM-richtlijnen voor evenementen zijn verruimd. Dat betekent dat Carnavalsvereniging De Kaninefaaten klaar staat om haar gala-avond op de 11de van de 11de weer te organiseren. Vorig jaar organiseerden we op 11 november een online-avond. Een paar dagen later, op 14 november 2020 brandde ‘De Schelft’ af, dé locatie van vele carnavalsfeesten. Sindsdien wordt achter de schermen hard gewerkt en is er...

veel hulp ontvangen, om weer een mooi carnavalsjaar zoals vanouds neer te kunnen zetten. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers wordt er nu een groots 11-11 galafeest neergezet. De gala-avond wordt georganiseerd in NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout. Een chique locatie waar de Kaninefaaten 1.200 gasten mogen ontvangen.

De toegang is vanaf 18 jaar en daarvoor zijn kaarten te koop à € 15,-. Op social media en op de website van de Kaninefaaten volgt binnenkort meer informatie over de kaartverkoop. De avond, die geheel in het teken staat van de Prinsbekendma­king, wordt muzikaal omlijst door coverb­and Crazyhouse Collective.

De junioren- en senioren dansmariekes vertonen in hun allernieuwste outfi­ts hun garde en show­dansen. Ook de Koetillers kunnen hun toeters en trommels weer eens goed laten horen. En niemand mi­nder dan zangeres Samantha Steenwijk zal op haar beurt ervo­or zorgen dat de voe­tjes van de vloer ga­an.

Meer informatie over de avond vind je op de website www.kaninefaaten.nl 

Foto's met een terugblik op de Prinsbekendmaking van 2019.