Datum: 24-10-2021 - 21:29
26
sep
'21
Gratis workshop acteren voor jongeren door De Makers Theater in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Makers Theater

Gratis workshop acteren voor jongeren door De Makers Theater.

Wel eens gedroomd van in de spotlights staan? Maak deze droom waar en begin je acteer-carrière met deze unieke workshop acteren! Geen ervaring? Geen probleem! Je krijgt op een ontspannen en professionele manier les van ervaren docenten en je kunt gratis proberen. Om jongeren kennis te laten maken met theater organiseert De Makers Theater een gratis workshop acteren. Het is voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar...

die benieuwd zijn of acteren iets voor ze is. Wat gaat er in de workshop aan bod komen? Er gaat gewerkt worden aan improvisatie, overtuigend leren acteren en zelf theater maken. Het is op zaterdag 2 oktober van 10:00 tot 13:00 uur. In De Theaterstudio van Teylingen College Leeuwenhorst. Voor vragen en aanmelden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AUDITIE DE MAKERS THEATER OP 8 OKTOBER - NIEUW SEIZOEN
Na corona eindelijk weer aan de slag! Op vrijdag 17 september was de eerste auditieronde van De Makers Theater voor het komend seizoen. De regisseurs Laura Martin en Nicolette Terhaag hebben de groep auditanten laten werken met verschillende teksten. Na de auditie waren de auditanten -net als de regisseurs- erg enthousiast: ‘Ik vond het in het begin wel spannend, maar toen we begonnen, was het meteen heel erg leuk.’

De Makers Laura en Nicolette merken dat na corona er veel verloren is gegaan in de culturele sector: "De gewoonte om aan theater te doen, er naar toe te gaan en er over te horen is weg. Er zijn vaak andere activiteiten voor in de plaats gekomen, die tijdens de coronamaatregelen wél mogelijk waren.

We zijn hard aan het werk gegaan om theater opnieuw helemaal op de kaart te zetten en zoveel mogelijk jongeren weer deel te laten nemen aan dit fantastische vak. En we hopen dat men zich weer over de drempel laat trekken om theater te bezoeken, er aan deel te nemen en van te genieten. Terug naar de volle zaal die we hadden bij onze laatste voorstelling ANNE!”

Om te zorgen dat iedereen de kans heeft om auditie te doen, organiseert De Makers Theater nóg een auditieronde. Deze is op vrijdag 8 oktober om 19:30 uur in De Theaterstudio van Teylingen College Leeuwenhorst.
Jongeren tussen de 15 en 25 jaar die in de volgende voorstelling van De Makers Theater (medio april 2022) willen staan, zijn van harte welkom! Ervaring is niet vereist. Informatie en inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.