Datum: 22-10-2021 - 04:46
24
sep
'21
V.V. Van Nispen neemt afscheid van 'ouderwets trouwe vrijwilligers' Ria en Trees in De Zilk.
Geschreven door RKVV Van Nispen

V.V. Van Nispen neemt afscheid van 'ouderwets trouwe vrijwilligers' Ria en Trees.

Afgelopen week heeft voorzitter Peter Geerlings van voetbalvereniging Van Nispen afscheid genomen van twee 'ouderwets trouwe vrijwilligers'. Geerlings roemde de jarenlange trouwe inzet van Ria Verlaan en Trees van Gijlswijk. Zij waren respectievelijk 28 jaar (Ria) en 13 jaar (Trees) vrijwilliger bij Van Nispen. Deze twee dames zijn een soort uitstervend ras, zo memoreerde Geerlings. De twee dames maakten...

samen met nog drie andere dames jarenlang de kantine, keuken en toiletten schoon. Als je het over onzichtbare vrijwilligers hebt, dan heb je het wel over de schoonmaakdames van een voetbalvereniging. Er wordt altijd schoongemaakt als er niemand is.

Dus niemand ziet de vele uren dat zij bij de vereniging aan het schoonmaken waren. Geerlings bedankt de dames met een mooie bos ruikers, een oorkonde van Van Nispen en alle 5 de dames mogen lekker gaan lunchen bij een restaurant naar keuze.

Hij hoopt van harte dat de dames de weg naar Van Nispen nog wel weten te vinden. Dan kunnen alle leden hen persoonlijk bedanken voor de vele schoonmaakuurtjes.

Foto PR.