Datum: 02-06-2023 - 20:33
26
sep
'21
CJG-Live informatiebijeenkomsten ‘Ouderschap en Hechting met je baby’ voor aanstaande ouders in Noordwijkerhout.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin
Foto's Redactie BON

CJG-Live informatiebijeenkomsten ‘Ouderschap en Hechting met je baby’ voor aanstaande ouders in Noordwijkerhout.

In oktober 2021 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk-Noordwijkerhout een live informatiebijeenkomst Ouderschap en Hechting met je baby. Deze zijn bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap. Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Deze interactieve bijeenkomst...

helpt je voorbereiden op het ouderschap. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Hoe houdt je aandacht voor je relatie? Wat zijn de verwachtingen over het ouderschap en jullie baby?

Hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, betekenis en ontstaan van hechten? Signalen van de baby herkennen? Allemaal onderwerpen waar we met elkaar over in gesprek gaan. Jullie zijn van harte welkom!

De informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 12 oktober 2021 van 19.30 – 21.30 uur, Locatie: CJG Noordwijkerhout, Via Antiqua 23, Gezondheidscentrum Noordwijkerhout. Deze bijeenkomst is gratis!

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.cjgcursus.nl