Datum: 22-10-2021 - 04:32
20
sep
'21
Leden Scouting Bosgeest starten seizoen en vliegen over. (foto's)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Leden Scouting Bosgeest starten seizoen en vliegen over. (foto's)

Na de start van het seizoen met springkussen en suikerspin machine was het weer tijd voor het jaarlijkse overvlieg festijn. De oudste leden stroomden door naar een volgende groep binnen de vereniging. Bij Scouting Bosgeest noemen ze dat overvliegen. Tijdens deze ludieke ceremonie wordt er een oversteek gemaakt waarbij aan de ene kant de oude speltak de overvliegers uitzwaait, en aan de andere kant...

de nieuwe speltak de kinderen verwelkomt.

Vrijdagavond was het eerst de beurt van de oudere speltakken. De aspirant leden moesten een parcours over land en water volgen met allerlei obstakels waarna ze welkom geheten werden bij hun nieuwe speltak.

Zaterdagmiddag trotseerden de jongste overvliegers ook een hindernisbaan. De wat oudere kinderen, die naar de Scouts en Esta’s gaan, moesten een gepionierde brug oversteken.

Om het hele jaar leuke dingen te kunnen blijven doen verkoopt Scouting Bosgeest weer stroopwafels. Op de site kan je ze al bestellen in onze webshop www.stroopwafels.bosgeest.nl en dan worden ze bezorgd! Alvast bedankt voor uw koop of donatie!

Foto's PR.