Datum: 27-10-2021 - 15:30
19
sep
'21
Muziekvereniging de Harpe Davids doet mee met de Grote Clubactie.
Geschreven door De Harpe Davids

Muziekvereniging de Harpe Davids doet mee met de Grote Clubactie.

Als doel heeft muziekvereniging de Harpe Davids gekozen voor Het Nieuw Talent Orkest. “Wij beleven zelf heel veel plezier aan onze hobby en we laten anderen dat ook graag ervaren. Het mooie van Nieuw Talent Orkest is dat iedereen mee kan doen. Je hoeft geen muzikale achtergrond te hebben of noten te kunnen lezen. De opbrengst van de Grote Clubactie gebruiken we o.a. voor promotiemateriaal, muzieklessenaars...

(leen)instrumenten, lesmateriaal, (professionele) begeleiding.

Dus doen wij mee! 
Muziekvereniging de Harpe Davids gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie! Vanaf zaterdag 18 september zetten we samen de schouders eronder. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Door op deze link te klikken kunt u meteen het gewenste aantal lot(en) kopen en zo onze vereniging steunen en zelf kans maken op mooie prijzen. 

Het lotnummer vindt u op uw bankafschrift bij de omschrijving van de incasso. Heeft u ook uw e-mailadres ingevuld, dan ontvangt u de lotnummers ook per e-mail. U kunt ook een superlot kopen. Dit lot kost €150,- en staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten. Ook hiervan gaat 80% (= €120,-) naar onze vereniging. Wilt u een supetlot kopen, klik dan op deze link, vul uw gegevens in en druk op verstuur. 

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december staat de trekkingsuitslag op www.clubactie.nl. Alvast hartelijk dank voor het steunen van onze vereniging.

Muziekvereniging de Harpe Davids