Datum: 27-10-2021 - 15:01
19
sep
'21
Dierenhoeve viert nog een keer feest op hun oude vertrouwde stekkie in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Dierenhoeve viert nog één keer uitbundig feest op hun oude vertrouwde stekkie. (foto's)

Op zaterdag 18 september was het feest op de Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve, nog één keer feestvieren op het oude, vertrouwde stekkie op het Bavo-terrein en nu Landgoed in den Houte (zie ook het nieuws van de aanstaande verhuizing). Van 12:00 tot 16:00 uur was het gezellig druk onder heerlijke zonnige weersomstandigheden en dus goed toeven op de kinderboerderij. Er waren diverse activiteiten voor.....

kinderen zoals koekhappen, blikgooien, schminken, ponyrijden, speurtocht over de boerderij, aantal snoepjes in een pot raden, een grabbelton, een heerlijk ijsje, een kinderloterij en nog meer. Uiteraard kon iedereen ook genieten van de dieren. De modelbootvereniging uit Wassenaar kwamen met hun prachtige modelboten varen in de grote vijver, de kinderen keken hun ogen uit. 

Op het terras kon men genieten van de verkoop vanuit het koffiehuis van de lekkere stukken verse taart, homemade cupcakes, broodjes hotdogs en homemade jam. Ook kon men prachtige boeketten van bloemen kopen en was er een kleine plantenmarkt met o.a. verkoop van pioenen en andere vaste planten uit de pluktuin. Tevens was er een kleine rommelmarkt met allerlei leuke spulletjes.

Later volgt nog een update waaronder de werkzaamheden op deze dag van de Rotery.

Foto's BON.