Datum: 17-10-2021 - 02:01
18
sep
'21
Bouckaert Slaapcomfort geeft opnieuw hoofdkussen t.w.v. € 39,95 cadeau, dit keer aan leerkrachten.
Geschreven door Bouckaert Slaapcomfort

Leerkrachten Victorschool bijzonder verguld met gratis hoofdkussen van Bouckaert Slaapcomfort.

Van zaterdag 18 september t/m woensdag 29 september kan iedereen die werkzaam is in het onderwijs, een gratis hoofdkussen t.w.v. € 39,95 komen halen in de winkel bij Bouckaert Slaapcomfort gevestigd op de Smederij 2 op Gravendam in Noordwijkerhout. Na het enorme succes van de actie gratis hoofdkussen voor de zorg starten Rob en Miriam Bouckaert eenzelfde actie, maar dan voor leerkrachten….

Er worden in eerste instantie zo'n 400 kussens ter beschikking gesteld. Rob en Miriam Bouckaert vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient. Vooral in afgelopen coronatijd geldt dat volgens Rob en Miriam en zeker voor het personeel dat in het onderwijs werkt.  Zij mogen gratis een antiallergisch hoofdkussen t.w.v. € 39,95 komen ophalen in de winkel van Bouckaert Slaapcomfort.

Er zijn wel voorwaarden aan de actie gekoppeld: het onderwijzend personeel moet zelf het hoofdkussen komen ophalen (dus dat mag niet iemand anders voor ze doen). Maar ook kunnen aantonen dat ze in het onderwijs werkzaam zijn. Neem ook een kijkje in de vergrote showroom van Bouckaert Slaapcomfort, Smederij 2 in Noordwijkerhout. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.

Update gratis hoofdkussen actie 18-9-2021:
Leerkrachten van de Victorschool in Noordwijkerhout hadden ook vernomen dat er een gratis hoofdkussen als cadeautje voor het onderwijzend personeel werd weggegeven door Bouckaert Slaapcomfort op de Smederij.

Een aantal leerkrachten van deze school toog op zaterdagmorgen naar het bedrijvenpark van Gravendam, om het cadeautje in ontvangst te mogen nemen van de eigenaren Miriam en Rob van Bouckaert Slaapcomfort.

De aanwezige leerkrachten waren bijzonder verguld met zo'n geweldige geste van Miriam en Rob en daarom kreeg Miriam als bedankje een mooie bos bloemen en natuurlijk werd er nog even een groepsfoto gemaakt.

Foto's PR.