18
sep
'21
Vrienden van de Witte Kerk organiseren opnieuw een smakelijke actie 'Ga uit je pan!'.
Geschreven door Stichting Vrienden van de Witte Kerk

Vrienden van de Witte Kerk organiseren opnieuw een smakelijke actie 'Ga uit je pan!'.

De herfst van 2021 is het begin van een nieuwe lente, waarin we weer naar buiten mogen en leuke dingen met elkaar mogen doen. Reden voor de Vrienden om jullie uit te nodigen voor een feestje: Ga uit je pan! Alleen gaan niet wij trakteren, maar we vragen aan alle keukenprinsen, koekenbakkers en soepkoninginnen in het dorp om iets lekkers mee te nemen. Maak iets van de herfstoogst zoals...

pompoenen, appels, peren, nootjes, olijven; alles wat moedertje natuur in dit jaargetijde levert en uiteraard eetbaar is. Bak, kook, pureer, kneed, stamp, zeef en creëer. Taarten, muffins, soepjes, koekjes, alles mag. Een deskundige jury beoordeelt de lekkerste recepten.

De beloning? Zoals altijd: eeuwige roem. Alles wat jullie inbrengen wordt op 9 oktober in de kerk verkocht en de opbrengst is voor de Vrienden van de Witte Kerk net als in 2016 bij 'Wie bakt de lekkerste taart?'. Wij hebben er trek in en vinden het heerlijk om iedereen weer te ontmoeten. Tot dan en… bak ze bruin!

Voor meer informatie en de spelregels: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..