Datum: 22-10-2021 - 05:28
20
sep
'21
Stoffig Stel nieuws: workshop Durable Dames Baret haken, Halloween Creepy Crochet Challenge en Kidsclub in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stoffig Stel

Stoffig Stel nieuws: workshop Durable Dames Baret haken, Halloween Creepy Crochet Challenge en Kidsclub.

Doe gezellig mee bij Stoffig Stel Dorpsstraat 48 in Noordwijkerhout met onze Halloween Creepy Crochet Challenge 2021. Na het succes van vorig jaar gaan we natuurlijk voor een tweede editie. Jullie mogen weer helemaal los gaan met stof, vilt, wol haken en/of breien. De bedoeling is dat je een Halloween figuur maakt voor in onze etalage en deze inlevert voor 29 Oktober. In de avond tijdens koopavond...

gaan de lichtjes uit en de etalage aan. De mooiste/origineelste gemaakte figuur maakt kans op een Smc Catania pakket twv 25 euro. Meedoen is natuurlijk ook in deze belangrijker dan winnen, het samen creatief bezig zijn staat voorop. Ga lekker aan de slag en hopelijk zien we straks weer super gave creaties. Succes!!

Workshop Durable workshop Dames Baret
Doe gezellig mee met onze workshop Durable workshop Dames Baret haken op vrijdagavond 24 september van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Stoffig Stel Dorpsstraat 48 in Noordwijkerhout. We haken met de garens van Durable Cosy fine, je kunt natuurlijk je eigen kleurtjes kiezen. De cursus is inclusief de wol, het patroon en een lekker bakkie en kost € 14,95. 

Neem zelf haaknaald 3,5 of 4 mee of je kunt deze aanschaffen bij ons in de winkel. Om 21.00 uur is deze workshop afgelopen en ga je thuis verder werken aan de Baret. De workshop is ook geschikt voor beginnende haakster die de basis al wel beheersen. Wil je graag meedoen? meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Halloween Kidsclub creatieve workshop
Doe in de herfstvakantie weer gezellig mee met de Kidsclub bij Stoffig Stel Dorpsstraat 48, het wol- en stoffenwinkeltje van Rian Hoogenboom in Noordwijkerhout. Op woensdagmiddag 20 oktober kun je van 13.00 tot 15.00 uur bij Stoffig Stel een creatieve workshop van de Halloween Kidsclub volgen. Je kunt al meedoen vanaf 6 jaar en de kosten zijn € 7,50 inclusief limo en wat lekkers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto Stoffig Stel.