Datum: 17-10-2021 - 01:43
18
sep
'21
Een leuke voetbalmiddag beleven in De Zilk? PANNA! Sterrenteamdag bij V.V. Van Nispen.
Geschreven door v.v. Van Nispen

v.v. Van Nispen organiseert in de herfstvakantie de Talentendag 'De complete voetballer van Nederland'.

'De Panna Sterrenteam Talentendag' gaat vanaf heden verder als 'De complete voetballer van Nederland'. Deze talentendag, die we al 2 jaar op rij bij v.v. Van Nispen in De Zilk georganiseerd hebben, staat ook voor 2021 op de agenda. In samenwerking met voetbalscholing.nl organiseren we op woensdag 20 oktober (herfstvakantie) de talentendag 'De complete voetballer van Nederland'. Deze leuke voetbaldag...

is geschikt voor iedereen in de leeftijd 7 t/m 15 jaar. Ook onervaren spelers beleven tijdens dit event een leuke dag en maken op passende wijze kennis met voetbal en alles dat daarbij komt kijken. Deze talentendag is niet alleen voor Vanispianen, maar toegankelijk voor iedereen die van voetballen houdt.

* Woensdag 20 oktober 2021
* Leeftijd: 7 t/m 15 jaar
* Aanvangstijd 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur)
* Eindtijd ongeveer 14.00 uur
* Kosten: 15,00 euro
* Inschrijven via: http://voetbalscholing.nl/product/jeugdspeler/

Voetballen is zoveel meer.
Deze trainingsdag is echt uniek! Immers, voetbal is net als alle andere sporten een combinatie van balvaardigheid, balpassing, schotkracht, snelheid, spelinzicht en handelingssnelheid. Tijdens deze trainingsdag heeft iedereen gelijke kansen, jongens, meisjes, FUN-speler en de grootste talenten.

Misschien ben je wel heel vaardig met de bal zoals Frenkie de Jong, ben je juist weer lekker snel zoals Mbappé of kan je een bal net zo goed mikken als Ronaldo. Deze kwaliteiten van topspelers laten wij jou deze dag mee ervaren.

Deelname kost € 15,00 per persoon en iedereen is welkom van 7 t/m 15 jaar. Je ontvangt van onze trainers een rapport mee naar huis met al jouw behaalde resultaten. En, misschien val je ook wel op bij de scouts van de Nederlandse BVO’s die een kijkje komen nemen. Ook ontvang je een mooie medaille als blijvende herinnering.