Datum: 31-03-2023 - 18:17
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

05
okt
'21
Oproep voor reünie 100-jarige Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc
Foto's Redactie BON

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zoekt oud-leden voor reünie op 13 november.

Muziekvereniging St. Jeanne d’ Arc bestaat dit jaar 100 jaar. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk een rijke historie en een ontelbare schat aan herinneringen, gevormd door alle mensen die ergens in de historie het pad van de vereniging hebben gekruist. Wij zouden het enorm leuk vinden om deze herinneringen gezamenlijk op te halen met de mensen die deel zijn geweest van onze vereiging. Daarom zijn we hard op zoek...

aar oud-leden, vrijwilligers, dirigenten en instructeurs. Hoe leuk zou het zijn om nou net die ene persoon tegen te komen die in 1985 naast je zat bij de harmonie, met wie je in de jaren 90 oud papier hebt opgehaald of met wie je in 2013 een gouden medaille op het WMC hebt gewonnen?

Bent u oud-lid, oud-vrijwilliger, oud-dirigent of oud-instructeur? Dan nodigen wij u van harte uit op zaterdag 13 november om 16:00 uur in De Parade, van der Weijdenlaan 2A te Noordwijkerhout. Graag wel even aanmelden, zodat we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Aanmelden kan tot 1 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u nog meer oud-leden kennen? Tip ze dan gerust, zodat ook zij zich kunnen aanmelden. Wij zullen rekening houden met alle dan geldende Corona voorschriften!