Datum: 27-10-2021 - 14:49
17
sep
'21
Bouckaert Slaapcomfort geeft opnieuw hoofdkussen t.w.v. € 39,95 cadeau, dit keer aan leerkrachten.
Geschreven door Bouckaert Slaapcomfort

Bouckaert Slaapcomfort geeft opnieuw hoofdkussen t.w.v. € 39,95 cadeau, dit keer aan leerkrachten.

Van zaterdag 18 september t/m woensdag 29 september kan iedereen die werkzaam is in het onderwijs, een gratis kussen t.w.v. € 39,95 komen halen in de winkel bij Bouckaert Slaapcomfort gevestigd op de Smederij 2 op Gravendam in Noordwijkerhout. Na het enorme succes van de actie gratis hoofdkussen voor de zorg starten Rob en Miriam Bouckaert eenzelfde actie, maar dan voor leerkrachten….

Er worden in eerste instantie zo'n 400 kussens ter beschikking gesteld. Rob en Miriam Bouckaert vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient. Vooral in afgelopen coronatijd geldt dat volgens Rob en Miriam en zeker voor het personeel dat in het onderwijs werkt.  Zij mogen gratis een antiallergisch hoofdkussen t.w.v. € 39,95 komen ophalen in de winkel van Bouckaert Slaapcomfort.

Er zijn wel voorwaarden aan de actie gekoppeld: het onderwijzend personeel moet zelf het hoofdkussen komen ophalen (dus dat mag niet iemand anders voor ze doen). Maar ook kunnen aantonen dat ze in het onderwijs werkzaam zijn. Neem ook een kijkje in de vergrote showroom van Bouckaert Slaapcomfort, Smederij 2 in Noordwijkerhout. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.