Datum: 27-10-2021 - 15:37
16
sep
'21
'Vrouwen van Nu' De Zilk viert 25-jarig bestaan in De Duinpan. (foto's)
Geschreven door Bestuur Vrouwen van Nu De Zilk

'Vrouwen van Nu' De Zilk viert 25-jarig bestaan in De Duinpan. (foto's)

Dinsdag 14 september mochten 'Vrouwen van Nu' De Zilk eindelijk weer hun avond geven in De Duinpan. Na zo’n lange tijd, het was vorig jaar september voor het laatst. Nu zou het dan gebeuren en we bestonden ook nog eens 25 jaar. Het moest een feestelijke avond worden en we hadden er met z’n allen zin in. Een van de bestuursleden had er al een feestelijk tintje aan gegeven door ballonnen en een...

zilveren 25 neer te zetten op het trapje bij het podium. Ook stonden er dozen met champagne iedereen zou een fles champagne krijgen als ze naar huis gingen. Er waren 75 dames aanwezig. We begonnen met een kopje koffie en een gebakje, iedereen zat in de zaal en er werd heel wat af gepraat, Zo lang elkaar niet gezien of gesproken dat maakt wel wat los.

Na de koffie trad de comédienne Nicole Kovacs op met een act van de toiletjuffrouw. Wat werd er al vreselijk gelachen, wat deed ze het goed. Ze kwam ook nog op als de koningin om wat lintjes uit te delen. De gelukkigen waren Ada van Steijn, Ineke Vink, Marty de Groot en Diana van der Linden.

In de pauze werden we getrakteerd op een consumptie en een warme snack. Er werd geproost en de wens werd uitgesproken dat de vereniging nog lang zou bestaan. Inmiddels was Nicole weer de zaal ingekomen en begon gelijk met haar act. Ze zag alles wat er in de zaal gebeurde en reageerde daar op, wat was ze geweldig.

We hebben vreselijk gelachen, dat had iedereen wel nodig na zo’n lange tijd. Nadat ze was bedankt voor haar optreden en een bloemetje kreeg bleef ze nog lang in haar rol. Iedereen kreeg nog een consumptie en een lekkere snack en het bleef nog heel lang gezellig.

De voorzitster bedankte iedereen voor hun komst en de bestuursleden deelden aan alle aanwezigen een fles champagne uit met een prachtig etiket ontworpen door Theo van de Akker. We konden terugkijken op een geweldige avond.

Bestuur 'Vrouwen van Nu' De Zilk.

Foto's PR.