Datum: 19-09-2021 - 15:36
15
sep
'21
Dierenhoeve viert nog een keer feest op hun oude vertrouwde stekkie in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Dierenhoeve viert nog een keer feest op hun oude vertrouwde stekkie.

Op zaterdag 18 september is het feest op de Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve. Nu het nog kan vieren we feest op ons oude, vertrouwde stekkie op het Bavo-terrein en nu Landgoed in den Houte (zie ook het nieuws van de aanstaande verhuizing). We organiseren van 12:00 tot 16:00 uur diverse activiteiten voor kinderen (kosten 1 muntje) zoals koekhappen, blikgooien, schminken, speurtocht over de boerderij...

het aantal snoepjes in een pot raden waarbij het goede antwoord de pot met inhoud wint, een grabbelton, een heerlijk ijsje en een kinderloterij. Misschien zelfs wel een leuke bingo. Uiteraard kan iedereen ook genieten van de dieren.

- Van 13:00 tot 15:00 uur verschillende ponyactiviteiten (kosten ook 1 muntje).

- 5 muntjes voor € 5,00 en 11 muntjes voor € 10,00.

- De Rotery gaat aan de gang met het tijdelijke verblijf van de Emoe’s. Ze gaan het land schoonmaken en een begin maken aan het hek. Dit staat in principe los van de activiteiten, maar wel héél fijn dat de Rotery dit voor ons doet.

- De modelbootvereniging uit Wassenaar komt van 10:00 uur tot minimaal 15:00 uur varen met hun boten op de vijver. Super leuk om naar te komen kijken.

- Van 12:00 tot 16:00 uur verkoop van lekkere stukken verse taart, homemade cupcakes, broodjes hotdogs (ook vegetarisch) en homemade jam. Ook zullen we bloemen / boeketten verkopen en is er een kleine plantenmarkt met o.a. verkoop van pioenen en andere vaste planten uit onze pluktuin. Ook hebben we een kleine rommelmarkt met allerlei leuke spulletjes.

Foto's BON.