Datum: 19-09-2021 - 15:53
11
sep
'21
Woningstichting Padua neemt afscheid van directeur-bestuurder Merlien Welzijn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Woningstichting Antonius van Padua

Woningstichting Padua neemt afscheid van directeur-bestuurder Merlien Welzijn.

Op 26 augustus namen de medewerkers van Woningstichting Sint Antonius van Padua, huurdersorganisatie HBNZ, de Raad van Commissarissen en enkele netwerkpartners zoals de wethouders van de gemeente Noordwijk en collega-corporatiebestuurders uit de regio afscheid van directeur-bestuurder Merlien Welzijn. Weliswaar in kleine setting, vanwege de nog geldende coronamaatregelen, maar met alle aandacht...

voor de dingen die gezegd moesten worden. Merlien heeft Woningstichting Sint Antonius van Padua de afgelopen vier jaar bestuurd. In die tijd heeft Woningstichting Antonius van Padua haar rol als zelfbewuste en lokaal verankerde woningcorporatie verstevigd. Ze knoopte banden aan binnen de regio, met collega-corporaties en met zowel het ambtelijk als politieke hart van de gemeente.

Er is een robuuste relatie met de huurdersbelangenvereniging HBNZ tot stand gekomen. En Padua heeft nieuwbouw gerealiseerd in Landgoed in den Houte (Bavo), Het Zilt en Schippersvaartweg en een ambitieus plan voor de toekomst klaarliggen.

Ron Nulkes, voorzitter RvC, verwoordde deze en meer bijdragen van Merlien in een dankwoord en Merlien heeft, op haar beurt, partners en medewerkers bedankt voor de prettige samenwerking en resultaten.

De voltallige organisatie waaronder de Raad van Commissarissen wenst Merlien tot slot veel werkplezier en werkgeluk in haar nieuwe uitdaging als directeur-bestuurder van Woonpartners Midden-Holland.

Benno Gruijters interim directeur-bestuurder Woningstichting Antonius van Padua
De raad van commissarissen van Woningstichting Antonius van Padua heeft Benno Gruijters per 1 september 2021 aangesteld als interim directeur-bestuurder. Dit in verband met het vertrek van de huidige directeur-bestuurder Merlien Welzijn naar Woonpartners Midden-Holland.

De benoeming geldt totdat de definitieve directeur-bestuurder is benoemd. De inzet is om deze in het 1e kwartaal van 2022 te laten starten. De werving en selectie hiervoor is in volle gang.

Foto PR.