Datum: 06-12-2021 - 00:09

   

19
sep
'21
Interactieve Peutermarkt in de bibliotheek van Noordwijkerhout.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin

Interactieve Peutermarkt in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijk, de Bibliotheek Bollenstreek en 12 organisaties uit de gemeente Noordwijk organiseren op zaterdag 2 oktober van 9.30 tot 12.00 uur de Peutermarkt Noordwijk in de bibliotheek van Noordwijkerhout. Tijdens de markt is er bij alle organisaties genoeg te doen voor peuters en hun (groot)ouders. In de peuterperiode gebeurt veel: de peuterpuberteit, ontwikkeling van taal...

en spel en de voorbereiding op de basisschool. Tijdens de markt en bij de diverse workshops kunnen ouders kennis maken met de wereld van de peuter in de gemeente Noordwijk. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl en op www.cjgnoordwijk.nl.

De deelnemers zijn: Kinderopvang Smallsteps-Duinrakkers, Gymnastiekvereniging Noordwijkerhout (GIOS), Centrum Jeugd en Gezin Noordwijkerhout, Bibliotheek Noordwijkerhout/Bollenstreek, Zwemschool 't Spatje, SL!M Eetcoaching, Sophia Scholen, de Jutter, Wonderland, de Regenboog, SKOL, Goed Bezig Noordwijk, de Kindervilla Wereld, Danskriebels.

Praktische informatie
Interactieve Peutermarkt
Datum: 2 oktober 2021
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Toegang: Gratis
www.bibliotheekbollenstreek.nl 
www.cjgnoordwijk.nl 

Foto PR.