Datum: 19-09-2021 - 15:48
10
sep
'21
Smullen van de stroopwafels van Scouting Bosgeest in Noordwijkerhout
Geschreven door Scouting Bosgeest

Smullen van de stroopwafels van Scouting Bosgeest.

Net als vorig jaar verkopen wij als Scouting Bosgeest ook stroopwafels online! Wilt u gegarandeerd deze lekkere koeken in huis, bestel dan voor 29 september. Voor maar € 2,50 heeft u al een pakje stroopwafels in handen en dit jaar is het online assortiment uitgebreid met stroopkoeken, mini stroopwafels en een gluten en lactose vrije variant. De stroopwafels zijn te bestellen in Noordwijkerhout, Noordwijk en de Zilk...

vanaf een minimale bestelwaarde van € 15,- via de website www.stroopwafels.bosgeest.nl en zullen door onze vrijwilligers gratis thuisbezorgd worden op 1 oktober.

Vanwege corona is ook onze vereniging inkomsten misgelopen en door het samen bestellen van een doos stroopwafels kunt u met buren, vrienden of familieleden Scouting Bosgeest sponseren. Hierdoor kunnen wij ook komend seizoen weer vele leuke opkomsten organiseren voor onze jeugdleden.

Onze stroopwafels zijn heerlijk voor in de bedrijfskantine, om te trakteren bij de koffie of als cadeautje. Maar wij begrijpen stiekem wel dat u ze liever zelf houdt, want eigenlijk zijn ze ook veel te lekker om weg te geven! Wilt u ze wat langer bewaren? Dan raden wij het aan om de stroopwafels in te vriezen, zo blijven ze het lekkerst.

Wanneer u de stroopwafels ontvangt zijn ze kort daarvoor vers opgehaald bij de bakker, kortom u krijgt weer de ouderwetse heerlijke wafels die u van ons gewend bent.

De stroopwafelverkoop komt dit jaar ook gewoon weer langs de deuren op 1 en 2 oktober in de wijken van Noordwijkerhout. Wilt u ons zeker niet mislopen? Bestel dan online! Of heeft u nou helemaal geen trek in stroopwafels, maar wilt u Scouting Bosgeest toch steunen? Via de website is het ook mogelijk een los bedrag te doneren.