Datum: 30-03-2023 - 07:08
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

09
sep
'21
Drie regionale horecabedrijven waaronder Tespelduyn in landelijke Terras Top 100.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Drie regionale horecabedrijven waaronder Tespelduyn in landelijke Terras Top 100.

Tijdens de feestelijke bekendmaking van de landelijke Misset Terras Top 100 in het Zeeuwse Veere werd bekend gemaakt dat Welgelegen uit Voorhout, De Vier Seizoenen uit Lisse en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout een plek veroverden in Terras Top 100 van 2021 en plaats mochten nemen op het podium. Dick Kraakman van Welgelegen is verheugd met de 30e plaats; “Ook dit jaar...

hebben wij er hard voor geknokt om onze positie in deze belangrijke ranglijst vast te houden en het geeft enorm veel voldoening dat wij daarin zijn geslaagd”.

Ton en Ellen Freriks van De Vier Seizoenen bevestigen wat Kraakman aangeeft en vullen aan; “Wij staan al meerdere jaren in deze Top 100 en als je er eenmaal instaat wil je er natuurlijk in blijven staan en met de 82e plaats is dat gelukt!”

“Wij zijn enorm trots op de 91e plaats en zien het als beloning voor heel hard werken door ons hele team”, aldus Peter Duivenvoorde van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “Een mooier compliment én waardering uit de branche kun je niet krijgen en een plaats in de Top 100 krijg je niet cadeau. Hoe mooi is het dat wij nu al 4 opvolgende jaren in deze aansprekende Top 100 staan. Bijzonder is dat Tespelduyn de enige golfbaan is die in deze lijst voorkomt”, vervolgt Duivenvoorde.

Misset Horeca, het grootste vakblad voor de horecabranche, beoordeelt in de eerste ronde alle terrassen middels een onaangekondigd en anoniem bezoek van een vakjury. Een select aantal van de best scorende bedrijven gaan door naar de tweede ronde, waarin de horecalocaties opnieuw worden beoordeeld door een mystery guest uit het horecavak.

De volledige Top 100 en het jurycommentaar is te vinden op: De complete ranglijst van de gehele Terras Top 100 2021 - Misset Horeca.

Foto PR.