Datum: 28-09-2021 - 16:41
08
sep
'21
Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: 'Negatieve emoties loslaten door Smarttapin
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: 'Negatieve emoties loslaten door Smarttaping EFT'.

Tijdens de Walk & Talk van maandag 13 september in Noordwijkerhout neemt psychologe Merel Hovestad je mee in de magische wereld van negatieve emoties LOSLATEN door Smarttapping EFT! Het loslaten van negatieve emoties is misschien wel een van de moeilijkste dingen die er zijn. Het houdt ons tegen in persoonlijke groei, relaties en in werk. Emoties, zoals boosheid, angst en verdriet...

zijn enorm belangrijk om te overleven. Toch zijn het allemaal overleef-emoties. Diezelfde emoties weerhouden je om in je gevoel te komen; gevoelens zoals dankbaarheid, liefde en flow. Die flow is nodig om in jouw natuurlijke staat van creativiteit te zijn.

Tijdens deze avond leren deelnemers hoe emoties samenwerken met brein en lichaam. En hoe Smarttaping EFT toegepast kan worden om negatieve emoties los te laten en flow te bereiken. Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Walk & Talk
Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van Walk & Talk is om te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij Walk & Talk.

Praktische informatie
Walk & Talk Noordwijkerhout | Negatieve emoties loslaten door Smarttaping EFT
Datum: 13 september 2021
Tijd: 19:30-21:00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl Foto PR.