Datum: 29-03-2023 - 12:54
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

07
sep
'21
Oranjefeesten 2021 in Noordwijkerhout > dinsdag. (foto's jaarmarkt, opening kermis, Munnekeweij)
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Oranjefeesten 2021 Noordwijkerhout > dinsdag. (foto's jaarmarkt, opening kermis, Munnekeweij)

Afgelopen zaterdag zijn de Oranjefeesten, met helaas door de coronamaatregelen een beperkt aantal activiteiten, toch van start gegaan. Zaterdagavond was er een online kermisbingo met veel deelnemers, de prijswinnaars worden later nog door de Oranjevereniging bekendgemaakt. Op maandagmiddag 6 september waren er twee activiteiten in de ontmoetingsruimte van Puyckendam aan de Pilarenlaan...

De redactie van BON was dinsdag rond de klok van 12.00 uur in het centrum van het dorp, waar onder heerlijk zonnige omstandigheden de jaarmarkt van start was gegaan. In de Dorpsstraat, Zeestraat, Havenstraat en op het Marktplein staan bijna 100 kramen uitgestald en is er voor iedereen wel iets van zijn gading te vinden.

U bent nog tot 21.00 uur vanavond van harte welkom op de Jaarmarkt, georganiseerd door de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). Het zonnige weer leent zich er ook uitstekend voor om op de terrassen van onze plaatselijke horecagelegenheden, een gezellig en lekker hapje en drankje te nuttigen.

Op de Brink werd dinsdagmiddag om 14.00 uur de kermis geopend door burgemeester Wendy Verkleij en Oranjevereniging-voorzitter Hans Janssen. Het eerste uur van de kermis is, zoals gebruikelijk, voor Noordwijkerhouters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De kermisexploitanten stelden een uur lang hun draaiende attracties kosteloos ter beschikking. 

In Munnekeweij was er een muzikaal Oranjefeest-programma op dinsdagmorgen en dinsdagmiddag. Zanger Daan de Mooij en keyboardspeler Eric Diepstraten traden op voor de bewoners van het woonzorgcentrum die daar zichtbaar van genoten. Ook burgemeester Wendy Verkleij bracht nog even een bezoek en wenste de bewoners gezellige kermisdagen toe.

Klik hier voor alle Weetjes voor een bezoek aan de kermis. Kijk voor het volledige programma van de Oranjefeesten op de website van de Oranjevereniging Noordwijkerhout.

Foto's BON: opening kermis, Munnekeweij en de jaarmarkt.