Datum: 02-10-2023 - 16:10
05
sep
'21
Northa in een nieuw jasje in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Handbalvereniging Northa enorm trots op hun nieuwe verenigingsruimte en handbalveld. (foto's)

De redactie van BON heeft het er maar druk mee gehad in de afgelopen week op het prachtig vernieuwde Sportpark de Boekhorst, maar liefst drie openingen van nieuwe clubgebouwen mochten we verslaan. Vorige week zaterdag was het de beurt aan VVSB en gisteren mocht Wimbledon-winnaar Richard Krajicek het nieuwe clubgebouw van Tennisvereniging De Boekhorst openen. Vandaag zondag 5 september was het de beurt...

aan de laatste van de drie aanwezige verenigingen op Sportpark De Boekhorst en dat is Handbalvereniging Northa.

Op het nieuwe handbalveld achter het nieuwe clubgebouw van VVSB en Northa werden de eerste handbalwedstrijden gespeeld. Tijdens de wisseling van één van de vele wedstrijden werd de nieuwe clubruimte in het gezamenlijke complex met VVSB officieel geopend.

Er waren maar liefst drie linten om doorgeknipt te worden, de dames Lisette Boon en Mirjam Nederstigt waren de eerste twee doorknippers. Zij werden hiermee bedankt voor hun creatieve inbreng in het nieuwe onderkomen van Northa.

Het laatste lintje werd doorgeknipt door voorzitter Joke Brouwer en vicevoorzitter Tom Verplancke van de Handbalvereniging Northa. Voorzitter Joke Brouwer gaf aan heel erg blij en enorm trots te zijn op het nieuwe verenigingsonderkomen voor Northa, nu met een eigen kantine en vergaderruimte, kleedkamers en vanaf het balkon kan men zo op het prachtige handbalveld kijken.

Wilt u meer informatie, kijk dan op de website van HV Northa.

Foto's BON.