Datum: 28-09-2021 - 14:58
05
sep
'21
Donderdag 10 september Palingtoernooi bij TV de Boekhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wimbledon winnaar Richard Krajicek opent nieuw clubgebouw TV de Boekhorst en geeft tennisdemonstratie. (foto's)

We hebben u de afgelopen tijd hier op BON al regelmatig op de hoogte gehouden over de sloop en nieuwbouwvorderingen op Sportpark de Boekhorst, van zowel VVSB en Northa als van Tennisvereniging De Boekhorst. Op zaterdag 4 september was het ook voor Tennisvereniging De Boekhorst eindelijk zover, dat men de officiële opening en ingebruikname kon verrichten....

van het prachtige nieuwe clubhuis. (de 13 nieuwe banen werden al eerder officieel in gebruik genomen) Burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Sjaak van den Berg waren namens de gemeente Noordwijk aanwezig, om met trots getuigen te zijn van het nieuwe onderkomen van Tennisvereniging De Boekhorst.

Niemand minder dan tennisgrootheid en Wimbledon-winnaar in 1996, Richard Krajicek, had de eer om het lint door te knippen en daarmee het nieuwe onderkomen van Tennisvereniging De Boekhorst officieel te openen. 

Maar liefst zeven jaar heeft het nieuwbouwtraject onder de bezielde leiding van Ben Geerlings, Frits Teuling en Gerard Braun in beslag genomen, maar het resultaat mag er dan ook zijn met een prachtig nieuw clubgebouw. Na de opening gaf Richard Krajicek een demonstratie samen met Heleen van den Berg, Ewout Hinnen en drie talentvolle jeugdtennissers.

Tot de grote verrassing van Richard Krajicek kreeg hij na zijn tennisdemonstratie voor zijn foundation een cheque met een flink bedrag aangeboden van maar liefst € 5500,- door Tennisvereniging De Boekhorst.

Foto's BON.