Datum: 30-03-2023 - 20:43
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

04
sep
'21
Janneke Wagenaar en Joost van Halem gaan het boek sluiten van hun werkzame leven in Noordwijkerhout.
Geschreven door Janneke Wagenaar en Joost van Halem
Foto's Redactie BON

Janneke Wagenaar en Joost van Halem gaan het boek sluiten van hun werkzame leven.

De afgelopen veertig jaar hebben wij, Janneke Wagenaar en Joost van Halem, met veel plezier ons vak uitgeoefend in onze winkel van Boekhandel Wagenaar & van Halem (lid van Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV))  in het gezellige Noordwijkerhout. We prijzen onszelf gelukkig dat we ons beroep hebben kunnen maken van dat wat we het liefste doen: boeken verkopen! Maar....

aan alles komt een eind, dus ook aan ons werkzame leven. We gaan stoppen. Niet omdat we het zat zijn, want (bijna) elke dag is het weer een feestje om jullie te mogen ontvangen, maar omdat we toe zijn aan wat rust.

In 1981 zijn we in Noordwijkerhout komen wonen, om voor Boekhandel Wagner de winkel in de Havenstraat te bestieren. In 1983 konden wij de winkel overnemen en werden we eigen baas. Al die jaren gingen we met plezier naar ons stekje aan de Havenstraat met het mooiste uitzicht dat er is: De Witte Kerk.

Nu gaan we toch onze deuren sluiten. Half september beginnen we met de uitverkoop. En op 16 oktober is het echt onze laatste dag. Met heel veel dank voor al die jaren trouw, voor al die mooie verhalen, voor het vertrouwen, voor het delen van verdrietige maar ook mooie gebeurtenissen in jullie leven….

Met velen van jullie hebben we een bijzondere band opgebouwd. Dat gaan we enorm missen.

Dank!
Janneke Wagenaar & Joost van Halem