Datum: 28-09-2021 - 15:44
01
sep
'21
Zondag 12 september rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk.
Geschreven door Jeugdwerk De Zilk

Zondag 12 september rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk.

U bent weer van harte welkom op zondag 12 september van 10:00 tot 15:00 uur op de gezellige rommelmarkt van Jeugdwerk De Zilk, waar alle opgehaalde spullen worden verkocht. De locatie is ook dit jaar rondom het terrein van het Jeugdhonk (Sportlaan 34) naast Trefcentrum De Duinpan. Helaas kon de rommelmarkt afgelopen jaar niet door gaan, maar gedurende het jaar heeft Jeugdwerk De Zilk wel weer haar ronde...

gedaan en oude spulletjes bij inwoners van De Zilk opgehaald. Daar hebben zij weer veel bruikbare, mooie spullen opgehaald. Al deze spullen zijn gesorteerd, getest en geprijsd en liggen straks klaar in kramen om aan u verkocht te worden. Loop gerust ook langs onze catering voor een bakje koffie of thee, en voor de kinderen is er limonade en een snoepkraam.

Met de opbrengst van de rommelmarkt kunnen de wekelijkse opkomsten worden georganiseerd, maar ook wordt hiermee een groot deel van het jaarlijkse populaire zomerkamp van de Rakkers en Zwervers bekostigd. Dus graag tot ziens op de rommelmarkt! Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl.

Foto PR.