Datum: 28-09-2021 - 15:35
01
sep
'21
We gaan ervoor… kermisnieuws 2021.in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

We gaan ervoor.... kermisnieuws 2021 (7).

De Oranjevereniging Noordwijkerhout gaat er nog steeds voor. Eerder hebben wij al aangegeven wat er wel en wat er niet door zal gaan. Ons programma is klaar. U zult het dit jaar niet, zoals uw gewend was, in de bus maar op onze site vinden. Met de hulp van veel vrijwilligers, gemeente, particulieren en bedrijven, die er allemaal met ons voor willen gaan, komt er op de Brink een kleinere maar zeker zo gezellige gezinskermis...

Nadere details die te maken hebben met de gestelde voorschriften zoals looproutes, aantallen bezoekers, centrale fietsenstalling en het houden van voldoende afstand zullen ter plekke of via de digitale weg bekend gemaakt worden. Zoals altijd hopen we op een Oranje zonnetje, met elkaar moet het zeker gaan lukken.

Voor de online kermisbingo kunt u kaarten, tot vrijdag 3 september, bestellen via onze site www.ovnwh.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het klootgooien. Meedoen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bij de viswedstrijd zijn nog enkele plaatsen vrij. Meedoen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een hoopvolle Oranjegroet,
De Oranjevereniging Noordwijkerhout

Met een hoopvolle kermisgroet,
De Oranjevereniging Noordwijkerhout. Voor meer informatie: www.ovnwh.nl.