Datum: 28-09-2021 - 15:48
01
sep
'21
Oproep voor reünie Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc

De Sjaan eindelijk weer SAMEN muzikaal op pad, dit smaakt weer naar meer... (foto's)

Wij als 'Sjaan' hebben er met z’n allen lang naar uitgekeken, maar als fanfare mochten we eindelijk weer SAMEN muzikaal op pad. Wat was dit fijn, her en der kraakte en piepte het even, werd er vóór de eerste noten nog wat stof weggeblazen, maar als snel klonk het weer oud en vertrouwd. Iedereen had er zin in en het werd een mooie avond met een muzikaal rondje door het centrum van ons dorp, dit smaakt weer naar meer…

Het publiek langs de route heeft er zichtbaar van genoten.

Oproep voor de reünie. 
Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Bij deze leeftijd hoort natuurlijk een ontelbare schat aan herinneringen en een rijke historie die gevormd zijn door al onze leden en oud-leden. We willen alle leden en oud-leden van onze vereniging daarom ook uitnodigen om al deze herinneringen op te halen. 

De reünie vindt plaats op zaterdagmiddag 13 november in verenigingsgebouw De Parade aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout. Bent u lid of oud-lid, dan kunt u zich alvast opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kent u oud-leden? Tip ze dan, zodat ook zij zich kunnen aanmelden.

Foto's BON.