Datum: 29-03-2023 - 12:26
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

31
aug
'21
Expositie schilderijen in Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Expositie schilderijen Gré van Eijsden-Zijten in Munnekeweij. (foto's)

Dinsdagmorgen 31 augustus 2022 heeft de opening plaatsgevonden van een nieuwe expositie van schilderijen in de gang van Zorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua. Exposeren is na een lange periode van anderhalf jaar van corona-maatregelen eindelijk weer mogelijk. De schilderijen in de nieuwe expositie zijn vervaardigd door mevrouw Gré van Eijsden-Zijten (87). Helaas kon zij door gezondheidsredenen...

niet aanwezig zijn bij de opening. Haar man en dochter en schoonzoon, allen woonachtig in Noordwijkerhout, waren waardige vervangers voor haar.

Gré van Eijsden-Zijten is geboren in Amsterdam op 18 oktober 1933. Sinds 1982 heeft zij zich in verschillende disciplines meester gemaakt. Gré Is aquarellist in acrylverf, aquarellen verf, inkt, pastelkrijt en potlood. Haar onderwerpen zijn bloemen, landschappen, stillevens en mandala’s tekenen en kleuren en heeft zij de afgelopen jaren honderden schilderijen vervaardigd. 

De expositie met de kunstwerken van Gré zijn te bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur en in de weekenden van 10.00 - 16.00 uur, in de gang van Zorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua in Noordwijkerhout. Mocht u één van de schilderijen willen aankopen dan is dat mogelijk, vraag even bij de receptie naar de informatie daarover.

Deze expositie is tot begin januari te bezichtigen, daarna is er weer plaats voor een nieuwe expositie. Wilt u graag uw kunstwerken aan een groter publiek tonen, dan kunt u contact opnemen met Marijke den Elzen van Munnekeweij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-9211406.

Foto's BON.