30
aug
'21
Kermis-golfwedstrijden op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Kermis-golfwedstrijden op Golfbaan Tespelduyn.

Helaas zijn veel activiteiten tijdens de Noordwijkerhoutse Kermisweek vervallen, maar de golfwedstrijden op dinsdag 7 september kunnen gewoon doorgang vinden. “Juist in deze tijd willen mensen graag actief zijn met een voorkeur om buiten te zijn en daar passen golfwedstrijden natuurlijk prima in,” aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. “De wedstrijdcommissie staat...

als een huis en in samenwerking met De Oranjevereniging zien wij uit naar een groot aantal deelnemers. Zéker omdat alle golfers met minimaal handicap 54 mee kunnen doen, juist ook de niet-leden van Tespelduyn”.

Ook commissieleden Diana Nederstigt en Elly Davis kijkt uit naar deze golfdag met een oranje tintje; “In de ochtend wordt een Individueel Stableford-wedstrijd om het Open Noordwijkerhouts Golfkampioenschap gespeeld, waarbij de beste dame en beste heer in categorie hcp 0-20 naar huis gaan met de felbegeerde Wisseltrofee.

’s Middags spelen wij een Texas Scramble 2-ball-wedstrijd, een prachtige team-spelvorm van golfen, waarbij de slimste strategie veelal de winnaar bepaalt. En uiteraard sluiten wij deze dag af met de prijsuitreiking en een gezellige borrel”, besluit Diana.

Meedoen? Ga voor meer informatie en inschrijven naar: https://golfbaantespelduyn.nl/event/kermisgolf/

Foto Maaike Petri.